На Море

Къмпингите на Българското ЧерномориеКъмпинг Думата къмпинг описва широк диапазон от дейности. Някои къмпингуват само с малка раница, докато друга група къмпингари се настаняват на каравани, екипирани със собствено електричество, отопление и мебелировка. Самото къмпингуване може да бъде основната цел, но често се прави в комбинация с други дейности като плуване, туристически обиколки, риболов и уиндсърфинг. В България най-популярно е къмпингуването до морето.

къмпинг Участниците, известни като къмпингари, излизат от градовете и цивилизацията като цяло, за да се насладят на природата докато прекарат една или повече нощи, обикновено в обособен къмпинг, където настаняване под всякаква форма се заплаща, а посетителите могат да ползват услугите, които комплексите предлагат. Спането може да бъде в каравана, палатка, примитивна постройка или изобщо без покрив.

Тук ще намерите всички популярни къмпинги на Българското черноморие и в близост до морските курорти. Насладете се на прекрасна природа и тихи плажове далеч от тълпите туристи в курортите. Имайте предвид, че ние не предлагаме резервации за къмпинги - ако желаете да направите такава, моля свържете се директно с рецепцията използвайки приложената информация за контакт.

Изберете къмпинг от менюто за да видите информация за него, снимки и контакти.
Карта на къмпингите по морето:
© 2010 - 2019 НаМоре.eu - морските курорти на България и хотелите по Българското черноморие. Всички права запазени.